COM ARRIBAR DESDE BARCELONA

Des de Barcelona o voltants hi ha diverses alternatives per arribar fins Maresa cadascú pot escollir la que millor li vagi o li surti més econòmica.
Des de Manresa, NO FER CAS a GPS, ni guies com Michelin o Google Maps, ja que tots ens envien a Berga, sent aquesta una pèssima opció, des allí prendre la C55 direcció Cardona-Solsona, abans d'arribar a Solsona ia trobaran el desviament direcció a Sant Llorenç de Morunys.

El Càmping està a 1,5 Km, passat el poble de Sant Llorenç en direccció a la Coma.

COM ARRIBAR DESDE GIRONA
ALTERNATIVA A2
ALTERNATIVA EIX 

Dues opcions per arribar a Manresa, per l'Eix Transversal o Per la AP2, des de Manresa seguir per la C55 direcció Cardona-Solsona, NO FER CAS a GPS, ni guies com Michelin o Google Maps, ja que tots ens envien a Berga , sent aquesta una pèssima opció, abans d'arribar a Solsona, trobareu el desviament direcció a Sant Llorenç de Morunys ..
El Càmping està a 1,5 Km, passat el poble de Sant Llorenç en direccció a la Coma.

 

 

 

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR DESDE TARRAGONA

Des de Tarragona, agafar la AP7 fins a Vilafranca i des d'allà la C15 direcció Igualada-Manresa. Des de Manresa seguir per la C55 direcció Cardona-Solsona, NO FER CAS GPS, ni guies com Michelin o Google Maps, ja que tots ens envien a Berga, sent aquesta una pèssima opció, abans d'arribar a Solsona, trobarà el desviament direcció a Sant Llorenç de Morunys ..
El Càmping està a 1,5 Km, passat el poble de Sant Llorenç a direccció a la Coma.

 

 

 

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR DESDE LLEIDA

 

Des de Lleida, prendre la A2 fins Tarrega (Sortida 507) direcció Guissona. Des Guissona seguir direcció Solsona, abans d'arribar a Solsona, trobarà el desviament direcció a Sant Llorenç de Morunys ..
El Càmping està a 1,5 Km, passat el poble de Sant Llorenç a direccció a la Coma.

 

 

 

 

 

CAMPING MORUNYS S.L.

campingmorunys@gmail.com

CAMPING MORUNYS

Carretera de La Coma, PK 1,5

25282-Sant Llorenç de Morunys (LLEIDA)

Tel. 600 64 21 23