EL CAMPING

                                                                                                               MÉS PROP DEL QUE CREUS
A poc més d'una hora de Barcelona, ​​sense peatges, sense retencions, sense presses ... molt més a prop del que creus ha un paradís que no pots deixar de descubrir.Un paisatge màgic, ideal per a tota la família, des de simples passejades o rutes que exigeixen més preparació; des plàcida navegació en ca-iac, a escalades o grutes o descensos de barrancs; des d'un plàcid dia d'esquí familiar a pistes negres que tallen el aliento.Todo això i molt més ho trobaràs, en aquesta petita vall replet d'activitats i llocs màgics i pintorescs i tot a menys de 15 minuts del nostre camping.Te convidem a que descobreixis les nostres instal·lacions perquè puguis gaudir d'un agradable cap de setmana o una estada de diversos dies.
El Càmping Morunys, tranquil i familiar, està dotat de tots els serveis que el campista pot exigir: Parcel·les de 90 m2 amb llum. Blocs sanitaris amb aigua calenta, safareigs, rentaplats, rentadores, jocs infantils, pistes de petanca, rentacotxes, piscina bar-restuarant amb àmplies terrasses, sala de jocs, barbacoes, wifi (només en determinades zones) mini botiga, zona esportiva etc ..
El Càmping Morunys, situat al centre de la Vall de Lord a poc més d'1 km del nucli de Sant Llorenç de Morunys i molt ccerca del naixement del riu Cardener. Orientat al sud la qual cosa li proporciona una temperatura suau durant tot l'any i amb un paisatge obert i meravellós. A 13 km de l'estacion d'esqui de Port del Comte i a 1 km de l'embassament de la Llosa de Cavall.

 

BAR RESTAURANT

Bar Restaurant
Amplies terrasses
Menú diari
Petita botiga

PISCINA EXTERIOR

24 Juny al 

11 Setembre

ZONA
PICNIC

Barbacoas

Taules amb bancs

Font

BLOCS
SERVEIS

3 blocs amb

Dutxes

Rentaplats

Lavadores

ZONA
ESPORTIVA

Futbol

Basquet

Petanca

JOCS 
INFANTILS

Parcs infantils

Sala de jocs

Ping-pong

ZONA ACAMPADA
ZONA MOVILHOMES
BUNGALOWS
SERVEIS

CAMPING MORUNYS S.L.

campingmorunys@gmail.com

CAMPING MORUNYS

Carretera de La Coma, PK 1,5

25282-Sant Llorenç de Morunys (LLEIDA)

Tel. 600 64 21 23